Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

Dos representants de ACUA han estat a Eivissa amb l’objectiu de presentar el treball que desenvolupa la seva organització

13 de noviembre de 2018
Dos representants d’ACUA, entitat de El Salvador que treballa en temes d’aigua i sobirania alimentària, han estat a Eivissa amb l’objectiu de presentar la feina que fa l’organització al costat de diferents col•lectius de l’àmbit rural de la Cordillera de El Bálsamo. El Fons Pitiús finança projectes de l’organització #ACUA des de l’any 2010, principalment en l’àmbit de l’accés a l’aigua i el suport als Comitès Comunitaris que la gestionen dins les comunitats. En aquesta visita mantingueren una reunió tècnica amb la coordinadora del Fons Pitiús, varen estar amb alumnat del CEIP Torres de Balàfia, visitaren una finca ecològica i es reuniren amb la junta executiva del Fons. Finalment, es va organitzar una trobada d’intercanvi d’experiències entorn a l’aigua i l’agricultura amb diverses entitats d’Eivissa que treballen en el sector.