Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

Finalitza el programa del Fondo Galego de Cooperación e Solidariedade “Vacacións con traballo”.

13 de noviembre de 2018
Finalitza el programa del Fondo Galego de Cooperación e Solidariedade “Vacacións con traballo”. En aquesta edició, una tècnica del Pazo de Raxoi (Concello de Santiago) i un funcionari de la Deputación Provincial da Coruña es traslladaren a Cap Verd i Moçambic, respectivament, per a col·laborar amb socis del Fondo Galego de Cooperación e Solidariedade. Des del moment en què es va posar en marxa aquesta iniciativa hi han participat un total de 44 tècnics i tècniques de Diputacions i Ajuntaments socis. La iniciativa permet intercanviar coneixements, entra en contacte amb altres cultures i afavoreix la transformació cap a societats més justes i inclusives. Per a obtenir més informació https://bit.ly/2lvqFRH.