Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

S’inicien les obres de construcció del Centre de Valorització de residus sòlids de Mé-Zochi.

13 de noviembre de 2018
Ja estan en marxa les obres que tindran com a resultat la construcció del Centre de Valorització de Residus Sòlids del Districte Municipal de Mé-Zochi (São Tomé i Príncipe), el mateix que servirà per a la recuperació dels residus orgànics produïts en els districtes de Mé-Zochi i Agua Grande, per a la seva posterior transformació en compost i ús final en agricultura. A més de l’espai per al processament dels residus orgànics, el centre disposarà d’una aula ambiental on els diversos centres educatius dels dos districtes podran realitzar les seves visites d’estudi. L’acte va comptar amb la presència del Ministre d’Agricultura, representants de la Unió Europea (que cofinança el projecte), els Presidents de les Càmares Distritals de Mé-Zochi i Agua Grande, l’equip tècnic del projecte “Tots i totes millorem el medi ambient de Mé-Zochi” i població local beneficiària. Des de FELCODE felicitem tot l’equip tècnic que està fent possible l’execució del projecte en els terminis previstos.