Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

«CHANGE THE WORLD & PLAY». La veu dels nens del món davant la covid-19

28 de abril de 2020
La Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat llança aquest dissabte «CHANGE THE WORLD & PLAY». Aquesta campanya audiovisual en la qual participen nens d’arreu del món reivindica el dret fonamental de la infància a gaudir del joc a l’aire lliure i exigeix un canvi de model al món. La iniciativa vol remarcar l’esforç que estan fent els nens i les nenes de tot el planeta, quedant-se a casa a causa de la covid-19, renunciant a jugar als carrers i privant-se d’un dret fonamental com és el de jugar en espais oberts. La mainada d’arreu fa aquest esforç però, a canvi, reclama que, quan acabi el confinament, el món es transformi i es faci un canvi real per poder seguir jugant amb la màxima equitat en tots els punts del planeta. En aquesta sensible creació audiovisual hi participen nens i nenes de Corea, l’Índia, França, Nicaragua, Guatemala, Paraguai, Argentina, Colòmbia, El Salvador, Rússia, Japó, Palestina, el Sàhara Occidental, Itàlia, Polònia, RD Congo, Burundi, Portugal, Països Baixos, Estats Units, Romania, Qatar i de les diferents pobles de l’Estat espanyol. Des de l’interior de casa seva, cadascun d’aquestes nenes i nens expliquen la importància de jugar i la necessitat d’un canvi profund, en el model global que preservi, entre molts d’altres, els seus drets com infants. Les imatges han estat enregistrades per les seves famílies i s’han enviat per whatsapp o correu electrònic. Aquest audiovisual d’uns 3 minuts de durada ha estat creat per Ikaika Media. https://vimeo.com/411692721