Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

El Fons Pitiús es reuneix amb els nous representants polítics d’Eivissa i Formentera

29 de julio de 2019
Amb l’inici de la legislatura la gerent del Fons Pitiús de Cooperació està mantenint reunions amb els nous representants polítics de les institucions públiques d’Eivissa i Formentera  que en són sòcies (Ajuntaments i Consells). L’objectiu és presentar les línies de treball de l’associació  i mostrar el Fons com una eina al servei de les institucions en tot allò que es refereix a la cooperació per al desenvolupament. Així mateix, les trobades estan servint  per preparar l’assemblea  que s’ha de celebrar en el mes de setembre per escollir les persones que formaran part de la nova junta executiva del Fons. La setmana passada la trobada ha set amb la presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el Conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez.