Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

La Confederació de Fons de Cooperació debat en una trobada tècnica de futures línies estratègiques

10 de junio de 2019
La Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat es va reunir els dies 6 i 7 de juny a Còrdova per treballar en l’estratègia i els objectius principals que marcaran el pròxim període de feina, fins a 2023. El primer dia de la trobada es va centrar en reflexionar sobre les metes prioritàries per als pròxims quatre anys, així com al camí per aconseguir-los, a més de reforçar el treball actual. Les línies estratègiques elaborades hauran de ser aprovades per l’Assemblea General d’Entitats Sòcies, que se celebrarà al novembre a Bilbao. També es va establir un calendari d’activitats per als mesos que vénen. La jornada de dia 7 es va centrar en un intercanvi d’informació sobre les aliances a les quals cada un dels fons està integrada i com aquestes experiències es poden ampliar per treballar de manera conjunta i més eficaç la cooperació municipalista que du a terme la Confederació.