Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

FELCODE i les Diputacions de Cáceres i Badajoz donaran suport aquest any a la consolidació de la Mancomunitat paraguaiana de Cordillerita

8 de abril de 2019
El Fondo Extremeño Local de Cooperación al Desarrollo (FELCODE) treballa des de 2015 en la proposta de conformar aquesta associació de municipis del Departament de Cordillera. Una vegada constituïda legalment fa pocs mesos, els esforços es dirigeixen ara a consolidar-la per a la gestió conjunta de serveis a cinc municipis. Entre les accions que s’han planificat per fer-ho, està la passantia en què participava la setmana passada una delegació d’autoritats de tres dels municipis que integren la mancomunitat junt amb el governador del departament de Cordillera i el director de gestió local, amb la finalitat de visitar municipis i mancomunitats extremenyes on estan coneixent diferents projectes i programes de gestió municipal i desenvolupament local, enfocats principalment a la gestió mancomunada de residus sòlids, abastiment d’aigua i manteniment de camins, entre altres serveis