Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

El Dia Més Curt

4 de abril de 2019
El Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació ha llançat aquest any el primer concurs de curtmetratges compromesos, per a fer visibles, a través de l’audiovisual, amb escenes quotidianes o fictícies algun àmbit d’un dels 17 #ODS. El concurs s’emmarca en el festival de curtmetratges El Dia Més Curt que se celebrarà a Palma el dia 21 de desembre, el dia més curt de l’any. A la sessió de curtmetratges compromesos es guardonarà el curt guanyador amb 2.000 euros i es projectarà junt amb els altres tres finalistes escollits pel  jurat, format per Antònia Rosselló, gerent del Fons Mallorquí; Laura Gost, guionista i guanyadora del Premio Goya 2018 al millor curtmetratge d’animació amb Woody&Woody; Jaume Fiol, director de producció de #Mèdit.