Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

El fons Valencià exposa a Pedreguer el projecte #in/sostenible per conscienciar de la importància de complir els ODS

3 de abril de 2019
“Una agenda completa d’activitats i una sèrie d’informacions que ens ajudaran a fer més sostenibles les nostres decisions pel que fa al consum”. Així va definir les activitats organitzades pel Fons Valencià, l’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, en torn al projecte #In/Sostenible que arriba aquesta setmana a Pedreguer. A la inauguració de l’exposició que du per títol ‘In/Sostenible. Camí cap a la sostenibilitat’ i que va tindre lloc ahir, 1 d’abril, a la casa Municipal de Cultura de Pedreguer a les 18 hores , van assistir a més de l’alcalde del municipi, la Regidora de Benestar Social, Inma Puigcerver, i el gerent del Fons, Esteve Ordiñana. Amb aquest projecte el Fons vol donar a conèixer i sensibilitzar la població valenciana sobre què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i de la importància de la seua participació per a aconseguir-los, incidint en l’ODS número 12: producció i consum sostenibles, per tal d’enfortir la presa de consciència al voltant dels hàbits de consum responsables mitjançant actuacions concretes. Aquest és un projecte cofinançat per la Direcció General de Cooperació de la Generalitat Valenciana. A més de l’exposició ‘In/Sostenible. Camí cap a la sostenibilitat’, que estarà fins el proper dia 5 d’abril a la casa de Municipal de Cultura de 10 a 21 hores, aquesta setmana s’han organitzats uns tallers, dimarts i dijous de 10 a 12 hores, per a l’alumnat de 6é de primària dels col·legis El Trinquet i l’Alfàs, amb el títol “Sóc conscient de quin consum faig”. I com activitat prèvia, el dissabte 30 de març, a les 18:00 hores va tindre lloc a la plaça Major de Pedreguer, la representació teatral per part de la contacontes Elisa Matallín del conte Vamos a buscar un tesoro de Janosch, en la que va aprofundir amb el tema de la producció i consum responsables. La iniciativa, que ja ha visitat 20 municipis de la Comunitat Valenciana, arriba ara a Pedreguer, on romandrà durant aquesta setmana. A l’acte inaugural de l’exposició, la regidora de Benestar Social, Inma Puigcerver, ressaltà que “és vital prendre consciencia de que o canviem les nostres actituds i hàbits de consum o no tindrem futur com a societat”.