Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

Informa´t a Fons

7 de enero de 2019
El Fons Pitiús de Cooperació posa en marxa, a partir del 2 de gener, la 8a edició de la biblioteca viatgera Informa’t a Fons, una selecció de llibres i audiovisuals sobre Drets Humans, cooperació, cultura de pau, consum conscient, igualtat de gènere, medi ambient i economia alternativa que permet apropar a la ciutadania d’Eivissa i Formentera el contingut de la biblioteca del Fons Pitiús. https://fonspitius.org/biblioteca/ En la línia que marquen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, Informa’t a fons ofereix eines per fer-nos protagonistes de la urgent transformació del món convuls en què vivim, a partir d’una actuació local però amb visió global. Els assajos, contes, pel·lícules i documentals que inclou donen pautes per entendre la dimensió de les crisis socials, ambientals, energètiques, etc. que afronta la Humanitat i ens conviden a avançar cap al respecte dels Drets Humans, el foment de la pau i la cura del medi ambient. La biblioteca viatgera començarà el seu recorregut a la Biblioteca Municipal d’Eivissa i passarà, al llarg de 2019, per un total de 10 biblioteques de les Pitiüses.