Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

Nou portal de la cooperació pública basca

21 de diciembre de 2018
El Eusko Jaularitza-Govern Basc, les tres diputacions forals, els ajuntaments de les tres capitals i el nostre soci l’Euskal Fondoa acaben de presentar un portal unificat, sobre la cooperació pública basca. Aquesta nova web permet tindre una visió de conjunt de la cooperació pública per al desenvolupament a Euskadi. A través d’ella, és possible comptar amb informació sobre els compromisos, els projectes i el seu pressupost, així com la ubicació geogràfica d’aquests. Aquesta eina està orientada a afavorir la transparència, l’harmonització de la informació i la coordinació en matèria de cooperació per al desenvolupament. Si voleu visitar la pàgina, aquesta és l’adreça: https://bit.ly/2za5ibi.