Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

Promoció de la salut a través de l’esport a Moçambic

20 de diciembre de 2018
El Fondo Galego de Cooperación e Solidariedade i la Fundação Encontro ens ensenyen a través d’aquest vídeo les activitats de la primera fase del projecte “Promoció de la salut a través de l’esport en el medi rural en els districtes de Boane i Namaacha”. Aquesta iniciativa pretén a través de l’esport, previndre malalties i addicions en la joventut. Mes d’uns cent joves es van sumar als equips de futbol de les cinc comunitats, a més 250 joves practiquen atletisme, es van formar a 26 monitors i a activistes per a sensibilitzar sobre malalties de transmissió sexual o embarassos precoços amb l’objectiu d’implementar hàbits de vida saludables i promoure la igualtat de gènere entre la gent jove.