Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

Castelló per la Pau

20 de diciembre de 2018
El Fons Valencià per la Solidarita i la Diputació de Castelló han organitzat una sèrie d’activitats en 6 municipis de la mateixa província en el marc del projecte “Castelló per la Pau”. Aquest projecte acostarà als ciutadans dels Ajuntaments de Benassal, Onda, Betxí, Peníscola, Sant Mateu i Moncofa als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), i més concretament al ODS 16: la Pau, la Justícia i Institucions sòlides. Una de les activitats proposada en el projecte va ser la presentació del documental d’investigació “Els fils del tauler” que parla sobre les causes i conseqüències que generen els conflictes bèl·lics. A més, com a activitat final del projecte es desenvoluparà un seminari sobre la Cultura de Pau a Castelló el pròxim 18 de desembre en el qual participarà Federico Mayor Zaragoza, President de la Fundació Cultura de Paz i ex-director de la UNESCO.