Skip to main content

Información disponible solamente en castellano

FELCODE va inaugurar una escola a Haití

13 de diciembre de 2018
Una delegació de FELCODE encapçalada per la seva presidenta, Rosario Cordero, ha participat en una missió a Dominicana i Haití amb l’objectiu principal de procedir a la inauguració d’una escola a la comunitat de los Algodones (Haití), finançada per la Diputación Provincial de Cáceres, Diputación de Badajoz i la Agencia Extremeña de Cooperación. Juntament amb Cordero viatjaven el vicepresident del Fondo Extremeño Local de Cooperación al Desarrollo (FELCODE), Alfonso Beltrán, i el diputat provincial de Badajoz, José Luis Marín. Aquesta intervenció ha permès rehabilitar i millorar les condiciones de les aules i dotar aquest centre de l’equipament necessari per a que 350 nenes i nens haitians puguin assistir a classe. L’escola disposa d’aules d’inicial, cuina-menjador i àrees d’esbarjo; i pretén donar cabuda també als pares de la comunitat formant-los en drets i deures, així com en valors socials i familiars, aportant-los-hi d’aquesta manera eines que els permetin ser facilitadors del procés formatiu dels seus fills.